Professioneel ballroomdanser Davy Brocatus en dirigent Robert Groslot snijden de taarten aan.
Volledig scherm
Professioneel ballroomdanser Davy Brocatus en dirigent Robert Groslot snijden de taarten aan. © Kelly Coucheir

Walsen in het Park scheidt dansers van 'knoeiers'

BRASSCHAATNa Brasschaat Klassiek en Brasschaat Opera pakt de organisatie Klassiek in 't Groen nu ook uit met 'Walsen in het Park' tijdens het weekend van 15 en 16 juli. Opvallend is dat de dansvloer door middel van een witte lijn in twee wordt verdeeld.

  1. ‘Ecowarrior’ Moenia (25) verkoopt duurzame producten op haar populaire webshop: “Herbruikbaar maandverband blijft jammer genoeg nog iets voor de ‘happy few’”
    PREMIUM
    Antwerpen/Brasschaat

    ‘Ecowarrior’ Moenia (25) verkoopt duurzame producten op haar populaire webshop: “Herbruik­baar maandver­band blijft jammer genoeg nog iets voor de ‘happy few’”

    Trots was ze, toen ze haar eerste drinkbus kocht. Sindsdien wijdt de jonge student-onderneemster Moenia Ladhib (25) haar leven aan een duurzamer bestaan. Zodanig zelfs dat ze er niets anders op vond dan haar eigen bedrijf Ecossentials te lanceren, wat anderhalf jaar later een succes in het Antwerpse blijkt te zijn. Een gesprek over menstruatieonderbroeken, waarom ze zichzelf de naam ‘ecowarrior’ aanprijst en hoe het door haar ziekte fibromyalgie helemaal anders had kunnen uitdraaien.