Professioneel ballroomdanser Davy Brocatus en dirigent Robert Groslot snijden de taarten aan.
Volledig scherm
Professioneel ballroomdanser Davy Brocatus en dirigent Robert Groslot snijden de taarten aan. © Kelly Coucheir

Walsen in het Park scheidt dansers van 'knoeiers'

BRASSCHAATNa Brasschaat Klassiek en Brasschaat Opera pakt de organisatie Klassiek in 't Groen nu ook uit met 'Walsen in het Park' tijdens het weekend van 15 en 16 juli. Opvallend is dat de dansvloer door middel van een witte lijn in twee wordt verdeeld.

 1. AZ Klina opent psychiatrisch dagcentrum: “Vraag is in coronatijden bijzonder groot geworden”
  Brasschaat

  AZ Klina opent psychia­trisch dagcentrum: “Vraag is in coronatij­den bijzonder groot geworden”

  AZ Klina heeft vrijdagmiddag in Brasschaat in de gloednieuwe aanbouw op de ziekenhuiscampus zijn nieuw psychiatrisch dagcentrum plechtig geopend. Patiënten doorlopen een traject van zes weken, waarbij ze enkele dagen per week therapie volgen en ‘s avonds weer naar huis gaan. “Op die manier willen we opnames dankzij een intensief aanbod voorkomen of verkorten”, aldus Marjolijn Bergoets, arts en medisch diensthoofd van psychiatrie bij AZ Klina.
 2. Soulful Sessions verwacht dit weekend 2.000 feestvarkens op Boeienweide: “Connectie met Schelde versterken dankzij tweede, verhoogd podium”
  ANTWERPEN

  Soulful Sessions verwacht dit weekend 2.000 feestvar­kens op Boeienwei­de: “Connectie met Schelde versterken dankzij tweede, verhoogd podium”

  Na een eerste editie met een kleine duizend bezoekers in 2019 trekt reizend feestconcept Soulful Sessions terug naar de Boeienweide op Linkeroever dit weekend. De capaciteit van het dagfestival is verdubbeld en er is een tweede podium bijgekomen vlak aan de Schelde. “We willen de prachtige skyline van Antwerpen meer dan ooit uitspelen.”