Het centrum kan 2.400 prikken per dag aan maar tegen half maart zullen er nog maar 2.000 mensen ingeënt zijn.
Volledig scherm
Het centrum kan 2.400 prikken per dag aan maar tegen half maart zullen er nog maar 2.000 mensen ingeënt zijn. © Joel Hoylaerts / Photo News

Vaccineren nu ook in Noorderkempen begonnen: “Blij dat we kunnen starten, al is het met beperkt aantal vaccins”

NOORDERKEMPENNa een succesvolle testdag en wat last-minute aanpassingen zijn de eerste vaccins gezet in het vaccinatiecentrum van eerstelijnszone (ELZ) Noorderkempen. Als eerste komen de zorgverstrekkers, eerstelijnsmedewerkers en het niet-medisch personeel uit de zorg aan de beurt uit Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Kapellen en Brasschaat.

 1. Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrowland”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/HEMIKSEM

  Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrow­land”

  Op je zestien jaar staan springen op Swedish House Mafia aan het hoofdpodium van Tomorrowland en tien jaar later zelf muziek uitbrengen op het platenlabel van één van de drie Zweedse supersterdeejays. Een droom voor velen wordt werkelijkheid voor Jeff ‘Jay Bombay’ Monballiu (26) uit het Antwerpse Hemiksem. “Zelfs mijn beste maten vonden mijn allereerste producties barslecht.”
 2. Politiezones Brasschaat en Kapellen extra alert na feiten van zinloos geweld tegen minderjarigen: “Aantal verdachten in het vizier”
  Kapellen/Brasschaat

  Politiezo­nes Brasschaat en Kapellen extra alert na feiten van zinloos geweld tegen minderjari­gen: “Aantal verdachten in het vizier”

  De politiezones Brasschaat en Noord (Kapellen en Stabroek) zijn extra alert nadat er de voorbije dagen verschillende berichten opdoken op sociale media over zinloos geweld waarbij het vooral om minderjarige slachtoffers gaat. “We nemen dit serieus”, klinkt het in beide politiezones. “Dit moet een halt toegeroepen worden. Maar vooral: doe meteen aangifte als je slachtoffer bent of zoiets ziet gebeuren.”
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?