Het vaccinatiecentrum op de militaire basis in Brasschaat waar de inwoners van Wuustwezel, Kalmthout, Essen, Brasschaat en Kapellen terechtkunnen.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum op de militaire basis in Brasschaat waar de inwoners van Wuustwezel, Kalmthout, Essen, Brasschaat en Kapellen terechtkunnen. © Joel Hoylaerts / Photo News

Vaccinatiecentrum Noorderkempen werkt niet met reservelijst: “Vrijgekomen slots opvullen met latere afspraken of nog niet-gevaccineerde vrijwilligers”

Brasschaat/Kapellen/Kalmthout/Essen/WuustwezelHet vaccinatiecentrum in Grimbergen werkte dit weekend met een reservelijst om vrijgekomen slots op te vullen. Een lijst die ze daar hadden samengesteld door anderhalve week geleden via Facebook een oproep te doen. In het vaccinatiecentrum Noorderkempen werken ze anders. “Wij bellen niet bevestigde mensen op en als er een plaats vrijkomt, gaat die naar een vrijwilliger of iemand die een latere afspraak had staan”, zegt Cindy De Roeve van de Eerstelijnszone Noorderkempen.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Griet (26) en Timon (29) geven toevallige ontmoetingen een duwtje in de rug: “We missen spontaan nieuwe mensen leren kennen”
  ANTWERPEN/GENT

  Griet (26) en Timon (29) geven toevallige ontmoetin­gen een duwtje in de rug: “We missen spontaan nieuwe mensen leren kennen”

  Het concept ‘ik, jij, wij(n)’ van de twee Gentse vrienden Griet Priem (26) en Timon Van De Voorde (29) komt voor het eerst naar Antwerpen. Twee onbekenden kopen elk een halve fles wijn - voor de gezelligheid - en worden aan elkaar gekoppeld voor een leuke ontmoeting met een glas. “We missen het om op café te gaan en aan de praat te geraken met iemand aan de toog, of om iemand te leren kennen op een feestje.”
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw