De twee wagens botsten frontaal op elkaar.
Volledig scherm
De twee wagens botsten frontaal op elkaar. © Marc De Roeck

Twee wagens frontaal op elkaar op Bredabaan

Twee auto’s zijn vrijdagnamiddag frontaal op elkaar gereden op de Bredabaan.

 1. Antwerps softwarebedrijf roept bedrijven op om studenten te laten telewerken: “Bijna helft studenten heeft financiële problemen door coronacrisis”
  Antwerpen

  Antwerps softwarebe­drijf roept bedrijven op om studenten te laten telewerken: “Bijna helft studenten heeft financiële problemen door coronacri­sis”

  “Geef jobstudenten het vertrouwen om te telewerken.” Het Antwerps software- en consultancybedrijf TOPdesk laat sinds kort ook jobstudenten van thuis uit werken en roept andere bedrijven op hun voorbeeld te volgen. “Jongeren hebben het al zo moeilijk met hun studies en hun mentale gezondheid, neem nu ook niet nog eens hun bijverdienste weg.”
 2. Doorbraak-award voor techno-dj Milo Spykers? “Nooit met prijzen bezig geweest, maar de nominatie op zich is al een mooie erkenning”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Door­braak-a­ward voor techno-dj Milo Spykers? “Nooit met prijzen bezig geweest, maar de nominatie op zich is al een mooie erkenning”

  Oscar and the Wolf, Lost Frequencies, Angèle, Zwangere Guy en Amelie Lens. Het is maar een greep uit artiesten die de doorbraak-award op de Red Bull Elektropedia Awards - de MIA’s voor elektronische muziek - al wonnen. Dit jaar doet de Antwerpse technoproducer Milo Spykers (29) een gooi naar de prijs. “Drie jaar lang de wereld rondgereisd als model, maar mijn echte avontuur startte nadien pas, met muziek.”
 3. William Boeva, Anuna De Wever en Jaouad Alloul spreken tien weken lang over het nieuwe normaal: “Wie bepaalt wat normaal eigenlijk is?”
  ANTWERPEN

  William Boeva, Anuna De Wever en Jaouad Alloul spreken tien weken lang over het nieuwe normaal: “Wie bepaalt wat normaal eigenlijk is?”

  Performer en theatermaker Jaouad Alloul kruipt tien weken lang op de virtuele planken van Arenberg om het met gasten als William Boeva en Dirk Draulans te hebben over het nieuwe normaal en actuele thema’s als het klimaat en genderspectrum. “Wat is het nieuwe normaal? Waarom is normaal nieuw? En bestaat er dan ook een oud normaal?”
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas