Bob Geysen (CD&V) en Ellen Somers (CD&V) legden maandag hun eed als gemeenteraadslid af op de digitale zitting van de gemeenteraad in Brasschaat
Volledig scherm
Bob Geysen (CD&V) en Ellen Somers (CD&V) legden maandag hun eed als gemeenteraadslid af op de digitale zitting van de gemeenteraad in Brasschaat © CD&V Brasschaat

Twee nieuwe gezichten in de Brasschaatse gemeenteraad

BrasschaatDe gemeenteraad van Brasschaat heeft maandagavond twee nieuwe CD&V-raadsleden mogen verwelkomen. Bob Geysen en Ellen Somers legden in de digitale zitting hun eed af. 

 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Permanente bloemencirkel aangeplant voor Loes (7): “Fleurige en levendige herinnering”
  PREMIUM
  Schoten

  Permanente bloemencir­kel aangeplant voor Loes (7): “Fleurige en levendige herinne­ring”

  Bijna een jaar geleden verongelukte de 7-jarige Loes de Laat uit Schoten. Kort na het tragisch fietsongeval maakten enkele Schotenaren met kleurrijke bloemen een eenhoorn aan de Sint-Cordulakerk, waar het meisje begraven werd. Nu de viooltjes wat uitgebloeid zijn, heeft de gemeente in samenspraak met de ouders van Loes een permanente bloemencirkel aangeplant op het grasperk tegenover de kerk. “Het zal een plek zijn waar iedereen troost kan vinden”, aldus mama Nathalie Joossens (36) en papa André de Laat (38).