De Alvo in Brasschaat.
Volledig scherm
De Alvo in Brasschaat. © Google Maps

Twee mannen die in december Alvo overvielen zijn opgepakt door de politie

Brasschaat/AntwerpenDe lokale recherche van de politie Brasschaat heeft de zaak van de overval op de supermarkt Alvo opgelost. Een week geleden werd de eerste verdachte opgepakt. De tweede volgde afgelopen week. Hij werd opgepakt door de politie in Antwerpen. De twee zijn gekend voor diefstallen.

 1. Gemiddelde woningprijs in Brasschaat in vier jaar met 80.000 euro gestegen, ook prijzen in Essen en Kalmthout schieten hoogte in
  PREMIUM
  Essen/Kalmthout/Wuustwezel/Brecht/Brasschaat

  Gemiddelde woning­prijs in Brasschaat in vier jaar met 80.000 euro gestegen, ook prijzen in Essen en Kalmthout schieten hoogte in

  De gemiddelde woningprijs in Essen is in 2020 gestegen met maar liefst 13,6 procent ten opzichte van de gemiddelde prijs in 2019. In vergelijking met de gemeenten Brasschaat, Brecht, Wuustwezel en Kalmthout was dat de meest forse stijging. Op plaats twee en drie volgen Wuustwezel en Kalmthout. Dat blijkt uit cijfers van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat vzw. Van de vijf gemeenten blijft Essen wel de goedkoopste.
 2. Eén op vier Vlaamse gemeenten bespaart op investeringen door coronacrisis: wat doet uw gemeente?
  PREMIUM
  Brecht/Wuustwezel/Stabroek/Kapellen/Brasschaat/Schoten/Schilde/Malle/Zoersel

  Eén op vier Vlaamse gemeenten bespaart op investerin­gen door coronacri­sis: wat doet uw gemeente?

  Uit een onderzoek van de UGent en Radio2 blijkt dat één op de vier Vlaamse gemeenten geplande investeringen on hold zetten of zelfs volledig schrappen. Onder meer Brasschaat zit in dat geval, maar gemeenten als Brecht, Wuustwezel, Schoten en Kapellen besparen dan weer niet. Ook in Stabroek, Schilde, Zoersel en Malle hoeft dat voorlopig niet, al laten deze gemeenten weten extra waakzaam te zijn voor verdere effecten van de coronacrisis.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan