The Day Before Tomorrow lokte in 2019 nog meer dan 10.000 bezoekers.
Volledig scherm
PREMIUM
The Day Before Tomorrow lokte in 2019 nog meer dan 10.000 bezoekers. © New Koncepts

The Day Before Tomorrow prikt 4 september als datum voor 8ste editie: “Helemaal los kunnen gaan, dat zou de max zijn”

BrasschaatZe houden de vingers gekruist en wachten met een bang hart af, maar de voorbereidingen voor de 8ste editie van The Day Before Tomorrow zijn gestart. De nieuwe datum is geprikt en dat is 4 september. Als tegen dan ook alle +18-jarigen zijn gevaccineerd, kan het wel eens een knaleditie worden. “Volledig los gaan: dat zou écht schitterend zijn", zegt organisator Marc Reijntjes.

  1. Liliane Saint-Pierre wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”
    Play
    ANTWERP PRIDE

    Liliane Saint-Pier­re wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”

    Spannende opener voor de jubileumeditie van Antwerp Pride. De eerste act van het festival - Liliane Saint-Pierre - ging ruim over haar speeltijd en wilde met geen stokken van het podium wijken. Het kwam tot een klein akkefietje met de organisatie en presentator Aster Nzeyimana. “Dit gebeurt enkel in Vlaanderen, en ook alleen maar met vrouwen, ik blijf hier voor mijn part tot morgen staan.”