Guldensporen Brasschaat heeft maandagavond de Gulden Kapittelkapper (gouden trofee) uitgereikt aan De Gladde Plooi. Café Velodroom en Vederlicht waren de laureaten.
Volledig scherm
Guldensporen Brasschaat heeft maandagavond de Gulden Kapittelkapper (gouden trofee) uitgereikt aan De Gladde Plooi. Café Velodroom en Vederlicht waren de laureaten. © Guldensporen Brasschaat

Strijkatelier ‘De Gladde Plooi’ bekroond met prijs voor Nederlandstalige naam: “Toch wel verrast”

BrasschaatGuldensporen Brasschaat heeft voor de elfde keer de ‘Gulden Kapittelkapper’ toegekend aan een lokale winkelier met een mooie en originele Nederlandstalige naam. De prijs werd maandagavond in het gemeentehuis uitgereikt aan ‘De Gladde Plooi’, een strijkatelier in Maria-ter-Heide. 

  1. Van Lagune tot Belle Epoque: 5 privé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn
    PREMIUM
    Regio Antwerpen

    Van Lagune tot Belle Epoque: 5 pri­vé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn

    Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou vijf privé-sauna’s op in de regio Antwerpen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag. Van Belle Epoque in Brasschaat tot Nirvana in Kontich: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.