Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © emz

Steun goed doel of spijs kas van eigen vereniging door zwerfvuil te rapen

BrasschaatDe gemeente Brasschaat motiveert haar inwoners op een bijzondere wijze om de straat proper te houden. Wie zwerfvuil ruimt, wordt daarvoor beloond. Per volle zak mag je een goed doel naar keuze steunen met één euro. Voor verenigingen is dat drie euro. Zij kunnen dat geld ook gebruiken voor de eigen werking. 

  1. Man (33) slaat gevelsteen stuk op hoofd van aannemer en dreigt met aanslag op parket: “Het was dom, maar ik wist geen blijf meer met mezelf”
    PREMIUM
    Berlaar

    Man (33) slaat gevelsteen stuk op hoofd van aannemer en dreigt met aanslag op parket: “Het was dom, maar ik wist geen blijf meer met mezelf”

    Een 33-jarige man uit Brasschaat riskeert de internering, nadat hij bij een bouwgeschil met een gevelsteen op het hoofd van een aannemer heeft geslagen. Na die dagvaarding dreigde hij, via een telefoontje naar het callcenter van Mercedes nota bene, ook nog met een aanslag op het parket. Ook hiervoor moest hij zich donderdag verantwoorden. De verdediging nuanceerde de feiten en vroeg begrip. “Hij was volledig óp.”