De Lokale Politie Brasschaat heeft deze tekening van een leerling uit het vijfde leerjaar van GILO de Kaart verkozen als beste inzending
Volledig scherm
De Lokale Politie Brasschaat heeft deze tekening van een leerling uit het vijfde leerjaar van GILO de Kaart verkozen als beste inzending © Politiezone Brasschaat

Steeds meer bestuurders negeren zone 30 aan Brasschaatse scholen

BrasschaatDe leerlingen van de Brasschaatse basisscholen werden uitgedaagd door de Lokale Politie Brasschaat om een tekening te maken rond de zone 30 in de schoolomgeving. De jury heeft een leerling uit het vijfde leerjaar van GILO de Kaart bekroond tot winnaar. Het ontwerp wordt het nieuwe uithangbord van de preventiecampagne. Dergelijke initiatieven blijven nodig, want in 2021 reden procentueel meer bestuurders te snel in de zone 30 in schoolomgevingen tegenover 2020. 

  1. De terugkeer van de verzoekjes: dj’s draaien wat het publiek vraagt op allereerste Singletjesnacht. “Feestvierders mogen gerust in ons oor komen brullen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    De terugkeer van de verzoekjes: dj’s draaien wat het publiek vraagt op allereer­ste Singletjes­nacht. “Feestvier­ders mogen gerust in ons oor komen brullen”

    “Hey deejay, ik heb een oogje op iemand, wil je de Kuskesdans nog eens draaien?” Of hoe je je met één quote op een feest uit de jaren stillekes waant. Het is het concept van de allereerste ‘Singeltjesnacht’ eind deze maand in verborgen parel Het Leienpaleis. “Een hedendaagse deejay voelt zich te goed om verzoekjes te aanvaarden, daar doen wij niet meer aan mee.”