De unieke beelden zijn vastgelegd door Yolanda Van Dromme, ergens in Brasschaat. Een vos en een ree samen op één foto.
Volledig scherm
PREMIUM
De unieke beelden zijn vastgelegd door Yolanda Van Dromme, ergens in Brasschaat. Een vos en een ree samen op één foto. © Yolanda Van Dromme

Sprookjesachtig: vos en ree ‘poseren’ samen voor de foto in bos in Brasschaat

BrasschaatHet lijkt wel uit een sprookjesboek te komen: een vos en ree samen op de foto. Maar Yolanda Van Dromme is er in geslaagd om dit unieke beeld vast te leggen in een bos in Brasschaat. Op sociale media werd druk gespeculeerd over de echtheid ervan, maar Yolanda is formeel. “Deze foto is écht niet getrukeerd. Ik was zelf stomverbaasd.”

 1. 19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishingbende en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”
  Blankenberge/Antwerpen

  19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishing­ben­de en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”

  19 zogenaamde ‘money mules’ of ‘geldezels’ hebben zich voor de rechter moeten verantwoorden, omdat ze hun bankkaart en pincode hebben uitgeleend aan een phishingbende. Via hun rekening werd in totaal bijna 200.000 euro witgewassen. Onder de beklaagden ook een vader en zoon uit Blankenberge en moeder en dochter uit Antwerpen. “Ze is in haar wanhoop op het voorstel van de bende ingegaan”, stelde de advocate van de moeder.
 2. Vzw ArmenTeKort organiseert zomerfeest met infosessie: “Want we kunnen nog veel vrijwilligers gebruiken”
  ANTWERPEN

  Vzw ArmenTe­Kort organi­seert zomerfeest met infosessie: “Want we kunnen nog veel vrijwilli­gers gebruiken”

  De vzw ArmenTeKort, dat zich inzet voor kansarmen, organiseert een groot zomerfeest om alle vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Bovendien wordt er een infosessie gegeven voor mensen die de organisatie nog niet (goed) kennen. “Want de nasleep van de coronacrisis heeft nog steeds een grote impact op mensen in kansarmoede en er is nog veel werk aan de winkel.”