DJ Baltazar zorgt voor de sfeer op PRIK4LOLLY.
Volledig scherm
PREMIUM
DJ Baltazar zorgt voor de sfeer op PRIK4LOLLY. © Felix Rabou

REPORTAGE. Een lolly voor een prik en een dj zorgt voor de sfeer: jongeren tekenen present op eerste prikhappening van het land

BrasschaatOm de jongeren warm te krijgen om zich te laten vaccineren alvorens ze op reis vertrekken, worden ze overal des landes massaal opgeroepen om zich op de reservelijst Qvax te zetten. In de Antwerpse Noorderkempen ging dat zaterdagavond zelfs gepaard met de allereerste prikhappening - of vaccinfuif, hoe u wil - van het land. “We zien hier regelmatig jongeren flauwvallen, daarom geven we ze een suikerboost na de prik.”

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Tien jaar cel voor Izegemse loverboy die tienermeisjes bloedneuzen sloeg en in prostitutie dwong: “Mijn ex’en mogen dus zomaar vanalles verklaren?”
  Izegem/Brugge

  Tien jaar cel voor Izegemse loverboy die tienermeis­jes bloedneu­zen sloeg en in prostitu­tie dwong: “Mijn ex’en mogen dus zomaar vanalles verklaren?”

  De 28-jarige loverboy uit Izegem die vier meisjes tussen 14 en 18 jaar in de prostitutie dwong en tot bloedens toe sloeg, moet voor tien jaar achter de tralies. Sammy L. dook ook in bed met een 13-jarig meisje, maar vond dat hij niets verkeerd deed. “Dus mijn ex’en mogen zomaar vanalles verklaren?”, sprak hij na het vonnis de rechter toe.