Een dronebeeld van de mobiele studio van Radio Park in de tuin voor het AZ Klina.
Volledig scherm
Een dronebeeld van de mobiele studio van Radio Park in de tuin voor het AZ Klina. © Radio Park

Radio Park wordt Radio Klina voor één dag: “Eindelijk nog eens iets kunnen doen voor de medewerkers”

BrasschaatRadio Park en AZ Klina sloegen donderdag de handen in elkaar voor Radio Klina. Tussen 10 en 18 uur vertelden personeelsleden over hun ervaringen in dit coronajaar, konden ze plaatjes aanvragen voor elkaar en er kwamen zelfs mailtjes binnen van patiënten die de uitzending volgden. “Het doet deugd om nog eens iets te kunnen doen na dit bijzondere jaar”, klinkt het.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Pizza als lunch en Netflix kijken zo veel als hij wou: gegijzelde Mohamed ‘De Schedel’ Azzaoui na maand vrijgelaten

  Pizza als lunch en Netflix kijken zo veel als hij wou: gegijzelde Mohamed ‘De Schedel’ Azzaoui na maand vrijgela­ten

  Mohamed Azzaoui (49) is vrijgelaten door zijn ontvoerders nadat hij een maand geleden gekidnapt werd aan het Total-tankstation in Waarloos. Hij werd geblinddoekt afgezet in een buurt waar zijn familie verbleef. De man is in goede gezondheid. Volgens bronnen uit zijn omgeving beseften de ontvoerders dat de Antwerpse ex-portier verward werd met een andere drugscrimineel die er met 1,2 ton cocaïne vandoor zou zijn.
  Antwerpen