Juanito V.H. / De plaats-delict in Delft.
Volledig scherm
PREMIUM
Juanito V.H. / De plaats-delict in Delft. © rv

Pleegmoeder van Juanito (31), die Nederlandse vriendin doodstak: “Hij hoopte zo dat deze relatie wél zou lukken”

Brasschaat/DelftDe 31-jarige Juanito V. uit Brasschaat kon niet verkroppen dat zijn 33-jarige vriendin hem met een sms-bericht de bons had gegeven. “Hij had na twee misgelopen relaties zo gehoopt dat dit meisje eindelijk de ware zou zijn. Hij was een goede jongen, maar die sms deed zijn stoppen doorslaan”, zegt zijn pleegmoeder Nadine.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.