Het concert gaat door in de Sint-Jozefskapel in Brasschaat.
Volledig scherm
Het concert gaat door in de Sint-Jozefskapel in Brasschaat. © Google Maps

Pianovirtuoos Jozef De Beenhouwer speelt concert in Sint-Jozefskapel

BrasschaatJozef De Beenhouwer geeft op zondag 19 december een pianoconcert in de Sint-Jozefskapel in Brasschaat. Hij speelt er stukken uit de repertoires van Johann Sebastian Bach, Ludwig Van Beethoven, Frédéric Chopin en Maurice Ravel.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Jonge kunstenaars palmen reclameborden metrostations in met ‘crypto art’
  ANTWERPEN/GENT

  Jonge kunste­naars palmen reclamebor­den metrostati­ons in met ‘crypto art’

  Digitale graphics, muziek, virtual reality, gif’s, geprogrammeerde en digitale kunst. Allemaal kunstdisciplines die omvat worden als zogenoemde ‘crypto art’. Het Gentse jongerenbureau Trendwolves wil het brede publiek laten kennis maken met de nieuwe vorm van kunst. Elf jonge kunstenaars presenteren momenteel hun werk op de dynamische lichtborden van De Lijn in de premetrostations van Antwerpen.