Minister voor Privacy Philippe De Backer (Open Vld) bezoekt voor zijn laatste les Privacy het Sint-Michielscollege in Brasschaat.
Volledig scherm
Minister voor Privacy Philippe De Backer (Open Vld) bezoekt voor zijn laatste les Privacy het Sint-Michielscollege in Brasschaat. © Klaas De Scheirder

Philippe De Backer geeft laatste gastcollege in ‘zijn’ Sint-Michielscollege: “Hopelijk geeft nu elke school les over privacy”

Minister Philippe De Backer zet na drie jaar een punt achter zijn toer door België waarbij hij scholieren bewust probeerde te maken van hun online privacy. Zijn laatste les vond plaats in het Sint-Michielscollege van Brasschaat, waar hij zelf twaalf jaar op de schoolbanken heeft gezeten. “Ik hoop dat leerlingen er iets van opsteken en bewuster omgaan met wat ze delen op sociale media”, zegt De Backer.

0 reacties

  1. Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt
    PREMIUM
    ANTWERP PRIDE

    Antwerp Pride is véél meer dan enkel parade: ontdek hier onze tips voor een hele week jolijt

    Het visitekaartje van elke pride is uiteraard de parade en dat is in Antwerpen niet anders. Toch zet Antwerp Pride voor deze jubileumeditie meer dan ooit in op een erg breed geprogrammeerd, meerdaags zomerfestival. Er valt de komende dagen dus veel meer te beleven dan enkel de kleurrijke stoet en het United Love Festival op de Zuiderkaaien dat daar op volgt. Ontdek hier acht tips voor een geslaagde Antwerp Pride 2022.