Illustratie - luier
Volledig scherm
Illustratie - luier © BELGA

Nog ongebruikte luiers liggen? Breng ze naar de pamperbank in Brasschaat

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Luc Van der Kelen hoopt op wat meer vriendelijkheid bij De Lijn: “Niet met die kinderfiets op mijn tram”
  PREMIUM
  Column

  Luc Van der Kelen hoopt op wat meer vriende­lijk­heid bij De Lijn: “Niet met die kinder­fiets op mijn tram”

  Reizen met trams en bussen van De Lijn is een avontuur, waarvan men de afloop niet kan voorzien. Je weet wanneer je vertrekt, maar je bent niet zeker dat je ook nog terug kunt. Dat hangt af van welk soort chauffeur dienst heeft. Een die inzit met de reizigers, een die last heeft van overdreven regelneverij. Of misschien was hij gewoon slecht geluimd, omdat het zondag was.
  Antwerpen
 3. Raf Meukens en Cappellen zien na emotioneel weekeinde duel met Lille in extremis uitgesteld: “Vanaf nu spelen we elke week voor Jack”
  PREMIUM

  Raf Meukens en Cappellen zien na emotioneel weekeinde duel met Lille in extremis uitgesteld: “Vanaf nu spelen we elke week voor Jack”

  Net zoals de heenmatch in Kapellen werd ook de terugwedstrijd in Poederlee tussen Lille United en Cappellen uitgesteld. Het enige verschil was dat men bij Lille de verplaatsing in december niet hoefde te maken terwijl de scheidsrechter zaterdagavond pas een uur voor de wedstrijd besloot om het duel te annuleren. Geen voetbal dus, maar wat is het ook relatief. Het ongemak van het afgelaste duel, hoe last minute ook, valt in het niets bij het zware verlies van de 11-jarige Jack waarmee zijn familie, vriendjes en Cappellen FC donderdag werden geconfronteerd.