Shana Claessens en Niels de Kort.
Volledig scherm
Shana Claessens en Niels de Kort. © CD&V Brasschaat

Niels de Kort en Shana Claessens verlaten CD&V-fractie

BrasschaatDe CD&V-gemeenteraadsleden Niels de Kort en Shana Claessens zetten een stap opzij en verlaten hun fractie in de gemeenteraad. Ze worden vervangen door Ellen Somers en Bob Geysen.

 1. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.
 2. Man (33) slaat gevelsteen stuk op hoofd van aannemer en dreigt met aanslag op parket: “Het was dom, maar ik wist geen blijf meer met mezelf”
  PREMIUM
  Berlaar

  Man (33) slaat gevelsteen stuk op hoofd van aannemer en dreigt met aanslag op parket: “Het was dom, maar ik wist geen blijf meer met mezelf”

  Een 33-jarige man uit Brasschaat riskeert de internering, nadat hij bij een bouwgeschil met een gevelsteen op het hoofd van een aannemer heeft geslagen. Na die dagvaarding dreigde hij, via een telefoontje naar het callcenter van Mercedes nota bene, ook nog met een aanslag op het parket. Ook hiervoor moest hij zich donderdag verantwoorden. De verdediging nuanceerde de feiten en vroeg begrip. “Hij was volledig óp.”
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.