SBSO Zonnebos in Brasschaat is één van de finalisten van 'De Strafste School 2021' van radiozender MNM. De leerlingen mochten donderdag aan de jury (Sander Gillis, Laura Govaerts, Joey Kwan en Esther Deroo) laten zien waarom ze die titel verdienen.
Volledig scherm
SBSO Zonnebos in Brasschaat is één van de finalisten van 'De Strafste School 2021' van radiozender MNM. De leerlingen mochten donderdag aan de jury (Sander Gillis, Laura Govaerts, Joey Kwan en Esther Deroo) laten zien waarom ze die titel verdienen. © Tessa Kraan

Modeshow, MNM-muur en véél sfeer: SBSO Zonnebos doet gooi naar titel ‘De Strafste School 2021’

BrasschaatSBSO Zonnebos in Brasschaat kreeg donderdagvoormiddag radiozender MNM over de vloer. De 130 leerlingen kregen de kans om aan de jury te laten zien waarom hun school de titel van ‘De Strafste School 2021’ zou verdienen. Sander Gillis en Laura Govaerts maakten op originele wijze kennis met de verschillende opleidingen, al onthielden ze vooral dat het Zonnebos een stevig feestje kan bouwen. 

 1. Sammy Mahdi bezoekt revalidatieweide: “Dit project kan ook heel veel betekenen voor mentaal welzijn”
  Wuustwezel

  Sammy Mahdi bezoekt revalida­tie­wei­de: “Dit project kan ook heel veel betekenen voor mentaal welzijn”

  Ter gelegenheid van de Internationale Dag van Mensen met een Beperking bezocht staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V) vrijdagnamiddag de revalidatieweide van voormalig triatleet Marc Herremans in Wuustwezel. De focus ligt er op kinderen en volwassenen met een beperking, al is iedereen welkom om gratis en voor niets te komen genieten van de buitenlucht, natuur en diertjes. “De kinderen bloeien open als ze met de pony’s rondwandelen”, glimlacht Mahdi. De overheid biedt financiële steun aan het project.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 1. Gezin schrijft emotionele brief aan Ben Weyts (N-VA): “School zou de beste tijd van hun leven moeten zijn, maar kinderen haten school. Dit is een ijskoude wereld voor hen”
  Rijkevorsel

  Gezin schrijft emotionele brief aan Ben Weyts (N-VA): “School zou de beste tijd van hun leven moeten zijn, maar kinderen haten school. Dit is een ijskoude wereld voor hen”

  Kinderen die een mondmasker moeten dragen vanaf 6 jaar, het valt niet bij iedereen in goede aarde. Silke Voet (38), mama van twee kinderen van 9 en 12 jaar oud, heeft een emotionele brief geschreven aan minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA). “Sluit de scholen nu of hou ze open zonder mondmasker. School zou de leukste tijd van hun leven moeten zijn, maar nu haten ze het. Dit is zo een ijskoude tijd voor hun.”