Laenen
Volledig scherm
© Laenen

Mensen met psychische en sociale problemen kunnen aankloppen bij Kruispunt

BrasschaatMensen met psychische en sociale problemen kunnen voortaan terecht bij het Kruispunt op de Welzijnscampus in Brasschaat. “Zeker in deze vreemde en onzekere tijden hebben veel mensen het lastig. Dat is heel normaal. Het is belangrijk dat je er niet alleen mee blijft zitten.” zegt Liselotte Suls van CAW Antwerpen.

 1. Chateau Paulette pakt uit met indrukwekkende zomerbar aan Kasteel van Brasschaat: “Alles coronaproof op prachtige locatie: dit moet gewoon lukken”
  Brasschaat

  Chateau Paulette pakt uit met indrukwek­ken­de zomerbar aan Kasteel van Brasschaat: “Alles corona­proof op prachtige locatie: dit moet gewoon lukken”

  Héél Vlaanderen telt af naar zaterdag 8 mei om eindelijk nog eens op een terras te kunnen genieten van een frisse pint, een lekkere cocktail, een glas champagne of een lekkere maaltijd. Brasschaat heeft er een attractie bij want Tom Vercammen en Dieter Van Daele openen naast het Kasteel van Brasschaat hun zomerbar Chateau Paulette. “We hopen op een voltreffer want het is echt wel een unieke locatie”, zeggen de uitbaters trots.
 1. REPORTAGE. Een blik op het zwartgeblakerd Groot Schietveld: “De regen is welkom, maar doet tegelijkertijd het brandbaar pijpenstrootje explosief uit de grond schieten”
  PREMIUM
  Brecht/Brasschaat/Wuustwezel

  REPORTAGE. Een blik op het zwartgebla­kerd Groot Schietveld: “De regen is welkom, maar doet tegelijker­tijd het brandbaar pijpen­strootje explosief uit de grond schieten”

  De zware brand op het militair domein en natuurgebied Groot Schietveld op de grens van Brasschaat, Brecht en Wuustwezel heeft een ravage aangericht. 570 hectare aan bos en heide is in as gelegd. Wij mochten zes dagen na de uitbraak van de brand een blik werpen op het terrein. “Het is toch even schrikken”, bevestigt Patrick Mestdagh, luitenant-kolonel en commandant van het Brasschaats Bataljon Artillerie, onze eerste indruk.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”