Elisabeth - Lisa - Nuyts overleed maandagochtend op 97-jarige leeftijd in haar huis in Brasschaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Elisabeth - Lisa - Nuyts overleed maandagochtend op 97-jarige leeftijd in haar huis in Brasschaat. © Marc De Roeck/RV

Lisa (97) overlijdt na brand in haar huis: “Een fiere, nette dame die je altijd op hakken zag”

Brasschaat“Ze had zeker 100 jaar moeten worden. Zó gezond was ze nog.” Na een brand in haar woning in Brasschaat is de 97-jarige Elisabeth – zeg maar Lisa – Nuyts maandagochtend overleden. Tot voor corona werkte ze nog als vrijwilligster in woonzorgcentrum Vesalius, waar haar man tot aan zijn dood verbleef. “Ze bracht bij ons altijd ambiance, zelfs tijdens een modeshow”, glimlacht animatrice Griet Van Assche.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Verminkte lichaam in kelder in Deurne vermoedelijk van 52-jarige vrouw uit Barcelona: DNA-staal moet uitsluitsel brengen
  Brussel/deurne

  Verminkte lichaam in kelder in Deurne vermoede­lijk van 52-jarige vrouw uit Barcelona: DNA-staal moet uitsluit­sel brengen

  De menselijke resten die afgelopen vrijdag werden aangetroffen in een koffer in de kelder van een appartementsgebouw in Deurne behoren mogelijk toe aan een 52-jarige vrouw van Aziatische afkomst uit Barcelona. Dat schrijft de Spaanse nieuwssite Barna Diario. Het Antwerps parket kan dat evenwel nog niet bevestigen. Een zus van de dame is nu naar ons land afgereisd om een DNA-staal af te geven. Het is nu wachten op het resultaat van dat onderzoek.