Volledig scherm
© Foto Alfons Schryvers

Leden Kunstkring Caerde tonen werken

 1. Geen nieuwe editie van het Glazen Radiohuis in Brasschaat: “Te veel onzekerheid over geldende maatregelen”
  Brasschaat

  Geen nieuwe editie van het Glazen Radiohuis in Brasschaat: “Te veel onzeker­heid over geldende maatrege­len”

  Radio Park FM heeft samen met het gemeentebestuur van Brasschaat besloten om dit jaar géén editie van het Glazen Radiohuis te organiseren. Nochtans had de gemeente extra budget voorzien om hen mee te ondersteunen. “De cijfers blijven maar stijgen en daarom willen we geen enkel risico nemen naar de gezondheid toe, maar ook financieel niet”, zegt Vince T’Jolle.
 2. Antwerpse voetbaliconen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”
  PREMIUM
  Voetbal 1A

  Antwerpse voetbalico­nen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”

  Aan een ouderwetse stadsderby hangt automatisch een portie nostalgie vast. En dus leek het ons een leuk idee om in aanloop naar Antwerp-Beerschot de Antwerpse voetbaliconen Marc Van der Linden (56, rood-wit hart) en Marc Schaessens (52, paars bloed) op te voeren voor een gezamenlijk interview. “De derby was altijd op het scherp van de snee, maar haat kwam er nooit aan te pas.”