Deze hanger met gouden kroontje ter waarde van 1.800 euro kan je winnen
Volledig scherm
Deze hanger met gouden kroontje ter waarde van 1.800 euro kan je winnen © Patisserie Manus

Koop een driekoningentaart en maak kans op juweel met kroontje ter waarde van 1.800 euro

Brasschaat/KapellenWie op Driekoningen de boon of het porseleinen beeldje in zijn stuk taart vindt, mag zich een dagje tot koning of koningin kronen. Patisserie Manus met filialen in Brasschaat en Kapellen wil die traditie opnieuw naar een hoger niveau tillen. Als je een driekoningentaart koopt bij de de patisserie of in een van haar verkooppunten, maak je kans op een 18 karaat gouden juweel. De waarde van het kroontje bezet met briljanten? 1.800 euro. 

 1. Een juweel van 1.500 euro in de driekoningentaart, in Brasschaat mag het dit jaar iets meer zijn: “Als dank naar onze trouwe klanten die ons gesteund hebben”
  PREMIUM
  Brasschaat/Antwerpen/Kapellen

  Een juweel van 1.500 euro in de driekonin­gen­taart, in Brasschaat mag het dit jaar iets meer zijn: “Als dank naar onze trouwe klanten die ons gesteund hebben”

  Patisserie Manus uit Brasschaat en juwelier Mas Tu Vu uit Antwerpen slaan de handen in elkaar om de traditie van het verstopte porseleinen beeldje in de driekoningentaart naar een iets hoger niveau te tillen. Een van de porseleinen beeldjes wordt immers vervangen door een 18 karaat gouden juweel bezet met briljanten. Het juweel heeft een waarde van 1.500 euro.
 2. Kan Toneelhuis fluiten naar subsidie van 3,1 miljoen euro per jaar? Beslissing valt mogelijk vandaag al
  ANTWERPEN

  Kan Toneelhuis fluiten naar subsidie van 3,1 miljoen euro per jaar? Beslissing valt mogelijk vandaag al

  Na menig Griekse tragedie te hebben opgevoerd, hangt het Zwaard van Damocles nu zelf boven het hoofd van Toneelhuis, de werking achter de Antwerpse Bourlaschouwburg. De Vlaamse overheid gaat opnieuw hard snoeien in subsidies voor de kunstensector en Toneelhuis dreigt één van de slachtoffers te worden. Mogelijk valt er vandaag al een beslissing in Brussel en dan is het mogelijk boeken toe voor het stadstheater.