Barbara Dzikanowice van Lena & Lou geeft een koekje uit de nieuwe horecabox aan recensent Jerom
Volledig scherm
PREMIUM
Barbara Dzikanowice van Lena & Lou geeft een koekje uit de nieuwe horecabox aan recensent Jerom © Tessa Kraan

Koekje voor de hond op café of restaurant: “Net zoals zijn baasje speculaasje krijgt bij de koffie”

BrasschaatDe Brasschaatse fabrikant van plantaardige hondenkoekjes ‘Lena & Lou’ heeft een doos voor de horeca gelanceerd. Daarin zitten 150 individueel verpakte versnaperingen voor viervoeters. Zo kunnen cafés of restaurants ook makkelijk de hond een snack bij zijn drankje aanbieden. Dat concept werd maandag alvast goedgekeurd in brasserie Perron Noord door teckel Jerom, een invloedrijke recensent met bijna 8.500 volgers op Instagram. 

 1. Muzikaal eerbetoon aan Ferre Grignard (1939-1982) in zijn stamcafé De Muze
  ANTWERPEN

  Muzikaal eerbetoon aan Ferre Grignard (1939-1982) in zijn stamcafé De Muze

  Onder het goedkeurend oog van zijn portret in jazzcafé De Muze werd maandagavond een muzikale ode gebracht aan Ferre Grignard. De kunstenaar en muzikant overleed exact veertig jaar geleden nadat hij op zijn 43 jaar de strijd verloor tegen kanker. Biograaf-verzamelaar Philippe Golbert (51) zat als kind bij Ferre op de schoot en bracht met zijn band een hommage aan de oude boezemvriend van zijn vader.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.