De ingang van het militair domein in Brasschaat
Volledig scherm
De ingang van het militair domein in Brasschaat © Klaas De Scheirder

Inwoners Noorderkempen krijgen coronavaccin op militair domein Brasschaat

Brasschaat/Kapellen/Kalmthout/Wuustwezel/EssenDe kogel is door de kerk: een loods op het militair vliegveld in Brasschaat zal dienen als enig vaccinatiecentrum voor de Eerstelijnszone Noorderkempen. Inwoners van Brasschaat, Kapellen, Kalmthout, Essen en Wuustwezel zullen daar dus hun inenting tegen het coronavirus krijgen. Ten laatste op 15 februari zou het vaccinatiecentrum operationeel moeten zijn. 

 1. 50 jaar speelgoedgeschiedenis van In den Olifant verhuist met nieuwe eigenaars: “Zaak is ooit nog van mijn vader geweest, de cirkel is rond nu”
  ANTWERPEN

  50 jaar speelgoed­ge­schie­de­nis van In den Olifant verhuist met nieuwe eigenaars: “Zaak is ooit nog van mijn vader geweest, de cirkel is rond nu”

  Wie kwalitatief en duurzaam speelgoed in Antwerpen zegt, zegt ‘In den Olifant’, al een halve eeuw lang. Nele en Bert Vekemans namen de zaak een klein jaar geleden in volle lockdown over en verhuisden dit weekend heel hun hebben en houden naar de nieuwe winkel in de Lombardenstraat. “We verkopen nu ook meer babyspeelgoed, Playmobil en wat absoluut nog ontbrak: Lego.”
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan