Maurice werd door twee pitbulls gebeten aan zijn oor, in zijn nek en in zijn rug.
Volledig scherm
PREMIUM
Maurice werd door twee pitbulls gebeten aan zijn oor, in zijn nek en in zijn rug. © emz

Hond aangevallen door twee pitbulls: “Maar klacht indienen bij de politie kon blijkbaar niet. Moeten er dan eerst slachtoffers vallen?”

BrasschaatEen rustig ommetje met haar hond is voor een 49-jarig baasje uit Brasschaat woensdag uitgedraaid op een nachtmerrie. Haar viervoeter Maurice werd aangevallen door twee pitbulls. Toegesnelde buren konden erger voorkomen. De vrouw wilde klacht indienen bij de politie maar die had wel een heel bijzondere uitleg waarom ze niet kon tussenkomen.

  1. Op bezoek in het waterslot van Robert (71), waar onthoofde Corneel nog rondspookt: “Niet echt energieneutraal, maar zonnepanelen passen niet, hé”
    PREMIUM
    Aartselaar

    Op bezoek in het waterslot van Robert (71), waar onthoofde Corneel nog rondspookt: “Niet echt energieneu­traal, maar zonnepane­len passen niet, hé”

    Al meer dan zeven eeuwen lang staat Kasteel Cleydael te pronken op eiken palen, midden in een vijver aan de Grote Struisbeek. Het indrukwekkende bouwwerk verkeerde in bijzonder slechte staat toen Robert Coosemans (71) er in 2009 eigenaar van werd. Sindsdien probeert de kasteelheer het waterslot stap voor stap de glorie van weleer te geven én het voor te bereiden op de toekomst. “Ik werd verliefd op de uitdaging die ik hier vond”, vat Robert het samen. Tijd voor een rondleiding.