De Hemelhoeve in Brasschaat gaat weer een levende toekomst tegemoet.
Volledig scherm
De Hemelhoeve in Brasschaat gaat weer een levende toekomst tegemoet. © Laenen

Hemelhoeve gaat in zomer 2019 weer open

Na jaren van zoeken en opgevuld te zijn geweest met pop-upzaken, is er opnieuw een concessionaris gevonden voor de Hemelhoeve. Peter Keijzer en Nathalie De Ceuninck hebben een concessie afgesloten voor dertig jaar en tonen daarmee hun ambitie. Door het bijbouwen van een oranjerie verdriedubbelt de capaciteit van de zaak.

0 reacties

 1. Leo (64) moest opnieuw leren stappen na coma door corona: “Dankzij revalidatiecampus De Mick had ik na twee dagen al geen rolstoel meer nodig”
  PREMIUM
  BRASSCHAAT

  Leo (64) moest opnieuw leren stappen na coma door corona: “Dankzij revalida­tie­cam­pus De Mick had ik na twee dagen al geen rolstoel meer nodig”

  Niet elke Covid-19-patiënt is na een ziekenhuisopname al in staat om huiswaarts te keren. Sommigen moeten simpele motoriek opnieuw leren zoals slikken, zitten of stappen. In revalidatiecampus De Mick van het AZ Klina in Brasschaat krijgen die mensen een aanpak op maat. Leo (64) leerde er opnieuw stappen nadat hij kunstmatig in coma werd gebracht. “Ik hoop volgende maand al terug met de motor naar Spanje te kunnen rijden.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen