Dieter Van Daele (links) en Tom Vercammen (rechts) van Chateau Paulette Winterbar openen op 19 november Chateau Paulette Winterbar op de Driehoeksweide in het gemeentepark van Brasschaat (op achtergrond)
Volledig scherm
Dieter Van Daele (links) en Tom Vercammen (rechts) van Chateau Paulette Winterbar openen op 19 november Chateau Paulette Winterbar op de Driehoeksweide in het gemeentepark van Brasschaat (op achtergrond) © emz

Geen winterdorp in Brasschaat, maar wél winterbar van Chateau Paulette

BrasschaatEinde augustus raakte het spijtige nieuws bekend dat BrasSCHAATST Winterdorp opnieuw niet zou doorgaan. Al hoeven de liefhebbers van winterse beleving niet langer te treuren. Na haar succesvolle zomerbar opent Chateau Paulette een winterbar van 1.500 vierkante meter in het gemeentepark van Brasschaat. Vanaf 19 november kan je in een feeërieke sfeer komen genieten van een hapje en drankje in ‘Chateau Paulette Winter’. 

 1. Tien automobilisten misbruiken parkeerplaats voor mindervaliden
  Schoten/Brasschaat/Kapellen/Stabroek

  Tien automobi­lis­ten misbruiken parkeer­plaats voor mindervali­den

  Naar aanleiding van de Internationale Dag van Mensen met een Beperking op vrijdag hebben de politiezones Schoten, Brasschaat en Noord (Kapellen-Stabroek) extra gecontroleerd op misbruik van parkeerplaatsen voorbehouden voor mindervaliden. In Schoten werden 4 inbreuken vastgesteld bij de controle van 159 plaatsen en in Brasschaat op 1 van de 31 gecontroleerde parkeerplekken. De Lokale Politie Noord noteerde 5 inbreuken na de controle van 85 parkeerplaatsen. De overtreders worden bestraft met een GAS-boete van 116 euro.
 2. Chateau Paulette pakt uit met indrukwekkende zomerbar aan Kasteel van Brasschaat: “Alles coronaproof op prachtige locatie: dit moet gewoon lukken”
  Brasschaat

  Chateau Paulette pakt uit met indrukwek­ken­de zomerbar aan Kasteel van Brasschaat: “Alles corona­proof op prachtige locatie: dit moet gewoon lukken”

  Héél Vlaanderen telt af naar zaterdag 8 mei om eindelijk nog eens op een terras te kunnen genieten van een frisse pint, een lekkere cocktail, een glas champagne of een lekkere maaltijd. Brasschaat heeft er een attractie bij want Tom Vercammen en Dieter Van Daele openen naast het Kasteel van Brasschaat hun zomerbar Chateau Paulette. “We hopen op een voltreffer want het is echt wel een unieke locatie”, zeggen de uitbaters trots.