Kinderen van TRIOLO in Brasschaat moeten geen uren meer op de bus zitten, want ze kunnen opgevangen worden voor en na school door Tierlantijn. Op de foto: schepenen Inez Ven en Karina Hans (N-VA) van Brasschaat, Hilde Swinnen van de buitengewone basisschool TRIOLO, Inge Waterschoot, directeur inclusieve kinderopvang Tierlantijn en Jean-Pierre Van Baelen, algemeen directeur OLO vzw.
Volledig scherm
Kinderen van TRIOLO in Brasschaat moeten geen uren meer op de bus zitten, want ze kunnen opgevangen worden voor en na school door Tierlantijn. Op de foto: schepenen Inez Ven en Karina Hans (N-VA) van Brasschaat, Hilde Swinnen van de buitengewone basisschool TRIOLO, Inge Waterschoot, directeur inclusieve kinderopvang Tierlantijn en Jean-Pierre Van Baelen, algemeen directeur OLO vzw. © Toon Verheijen

Gedaan met uren op de bus zitten: kinderopvang vangt leerlingen buitengewoon onderwijs voor en na school op

De basisschool voor buitengewoon onderwijs Triolo én de inclusieve kinderopvang Tierlantijn – die op hetzelfde domein zitten – zorgen er samen voor dat een twintigtal leerlingen van TRIOLO vanaf nu géén uren meer op de bus moeten zitten. Tierlantijn organiseert voortaan voor- en naschoolse opvang voor een twintigtal kinderen. “Zo kunnen de kinderen in elk geval zonder stress de dag starten en eindigen”, zeggen Hilde Swinnen van TRIOLO en Inge Waterschoot van Tierlantijn.

 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”