Een oud beeld van de Acht van Brasschaat.
Volledig scherm
Een oud beeld van de Acht van Brasschaat. © Breesgata vzw

FotoForum Brasschaat brengt unieke openluchttentoonstellingen én beelden van fototalent in Sint-Jozefkapel

BrasschaatNa het uitstel van vorig jaar vindt FotoForum Brasschaat dit jaar plaats in afgeslankte vorm. Op drie locaties zijn er tentoonstellingen te bewonderen. Het gaat om foto’s van onbekende talenten in de Sint-Jozefskapel, de geschiedenis van de Acht van Brasschaat aan de fietsenstalling op het Dr. Roossensplein en ‘uit de tijd van toen’ aan 25 woningen in de Veldstraat.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.