Kroegbaas Joël (rechts) van bruin café De Pullman in Sint-Antonius Zoersel met één van zijn stamgasten
Volledig scherm
PREMIUM
Kroegbaas Joël (rechts) van bruin café De Pullman in Sint-Antonius Zoersel met één van zijn stamgasten © emz

Eindelijk weer toogpraat! Deze bruine kroegen in de Antwerpse noordrand moet je een bezoekje brengen

NoordrandHet bruin café is een uitstervend ras. Gelukkig blijven in de dorpen in de noordrand rond Antwerpen nog wat volkskroegen overeind. Eindelijk mag je weer aan de toog aanschuiven, waar je met Jan en alleman aan de praat raakt. Wij selecteerden enkele niet te missen adresjes voor een legendarische avond. 

 1. Amerikaanse punkband Rise Against eerste nieuwe naam voor OLT Rivierenhof 2022
  ANTWERPEN

  Amerikaan­se punkband Rise Against eerste nieuwe naam voor OLT Rivieren­hof 2022

  Zomerfestival OLT Rivierenhof kondigde nog maar net met trots aan dat zestigduizend muziekliefhebbers de weg vonden naar het openluchttheater afgelopen zomer of ze pakt al uit met een eerste naam voor de editie 2022. En niet zomaar een naam. Met de Amerikaanse punkband Rise Against - goed voor meer dan een miljard (!) streams - lijkt OLT terug de internationale kaart te trekken, wat de afgelopen twee zomers quasi onmogelijk was om evidente redenen.
 2. Geen winterdorp in Brasschaat, maar wél winterbar van Chateau Paulette
  Brasschaat

  Geen winterdorp in Brasschaat, maar wél winterbar van Chateau Paulette

  Einde augustus raakte het spijtige nieuws bekend dat BrasSCHAATST Winterdorp opnieuw niet zou doorgaan. Al hoeven de liefhebbers van winterse beleving niet langer te treuren. Na haar succesvolle zomerbar opent Chateau Paulette een winterbar van 1.500 vierkante meter in het gemeentepark van Brasschaat. Vanaf 19 november kan je in een feeërieke sfeer komen genieten van een hapje en drankje in ‘Chateau Paulette Winter’.