Het Vaccinatiecentrum Noorderkempen.
Volledig scherm
Het Vaccinatiecentrum Noorderkempen. © Joel Hoylaerts / Photo News

Defensie stelt tijdelijk Vliegveldlaan open als aanrijroute voor vaccinatiecentum

Brasschaat/Kapellen/Essen/Kalmthout/WuustwezelDefensie gaat in de maand mei, op drie dagen na, de Vliegveldlaan openstellen voor verkeer. Zo wordt de verkeersdruk op de andere aanrijroute naar het Vaccinatiecentrum Noorderkempen verminderd.

 1. Sekswerkers krijgen vanaf volgende week vaccin in Café d’Anvers: “Zorgen dat geen enkele bevolkingsgroep uit de boot valt”
  ANTWERPEN

  Sekswer­kers krijgen vanaf volgende week vaccin in Café d’Anvers: “Zorgen dat geen enkele bevolkings­groep uit de boot valt”

  Samen met de hele reeks versoepelingen van afgelopen woensdag is ook de prostitutiesector weer opgestart. Om dat zo veilig mogelijk te laten verlopen, is het belangrijk dat de sekswerkers ook gevaccineerd worden tegen het virus. Het Antwerps stadsbestuur startte een sensibiliseringscampagne en vanaf volgende week zal er begonnen worden met prikken in het intussen leegstaande Café d’Anvers, pal in het Schipperskwartier.
 2. REPORTAGE. Opnieuw naar het circus: “De dieren zijn hun kunstjes niet verleerd”
  PREMIUM
  Brasschaat

  REPORTAGE. Opnieuw naar het circus: “De dieren zijn hun kunstjes niet verleerd”

  Na maandenlang wachten mag het circus weer voor spektakelshows zorgen. Het befaamde Circus Barones trapt haar tournee 2021 af in het gemeentepark van Brasschaat. Onze reporter ging kijken naar de woensdagavondvoorstelling. “Aan opnieuw optreden moeten we niet wennen, want circus is ons leven”, zegt directeur Richard Korittnig (43). De haast ongelofelijke evenwichtskunstjes van een Portugees artiest ontlokten een oorverdovend applaus, maar de twee speelse bordercollies stalen uiteindelijk de harten van alle kinderen.