De Leerexpert Dullingen en het multifunctioneel centrum Mytyl van het Stedelijk Onderwijs in Brasschaat zijn gerenoveerd en uitgebreid. Antwerps onderwijsschepen Jinnih Beels (midden) kwam het lintje doorknippen samen met directeur van De Leerexpert Dullingen Gert Raats (links) en directeur van MFC Mytyl Annelies Berghmans (rechts).
Volledig scherm
De Leerexpert Dullingen en het multifunctioneel centrum Mytyl van het Stedelijk Onderwijs in Brasschaat zijn gerenoveerd en uitgebreid. Antwerps onderwijsschepen Jinnih Beels (midden) kwam het lintje doorknippen samen met directeur van De Leerexpert Dullingen Gert Raats (links) en directeur van MFC Mytyl Annelies Berghmans (rechts). © Klaas De Scheirder

De Leerexpert neemt intrek in gerenoveerde en nieuwe gebouwen

BrasschaatDe gebouwen van de school voor buitengewoon onderwijs De Leerexpert Dullingen en het multifunctioneel centrum (MFC) Mytyl in Brasschaat zijn grondig gerenoveerd en serieus uitgebreid. Nieuwsgierigen kunnen zaterdag tijdens het feestelijk weekend een kijkje komen nemen. Jinnih Beels (sp.a), Antwerps onderwijs- en jeugdschepen, kwam de vernieuwde campus van het Stedelijk Onderwijs vrijdagnamiddag alvast inhuldigen. 

  1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
    Sparen

    Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

    Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.