De Leerexpert Dullingen en het multifunctioneel centrum Mytyl van het Stedelijk Onderwijs in Brasschaat zijn gerenoveerd en uitgebreid. Antwerps onderwijsschepen Jinnih Beels (midden) kwam het lintje doorknippen samen met directeur van De Leerexpert Dullingen Gert Raats (links) en directeur van MFC Mytyl Annelies Berghmans (rechts).
Volledig scherm
De Leerexpert Dullingen en het multifunctioneel centrum Mytyl van het Stedelijk Onderwijs in Brasschaat zijn gerenoveerd en uitgebreid. Antwerps onderwijsschepen Jinnih Beels (midden) kwam het lintje doorknippen samen met directeur van De Leerexpert Dullingen Gert Raats (links) en directeur van MFC Mytyl Annelies Berghmans (rechts). © Klaas De Scheirder

De Leerexpert neemt intrek in gerenoveerde en nieuwe gebouwen

BrasschaatDe gebouwen van de school voor buitengewoon onderwijs De Leerexpert Dullingen en het multifunctioneel centrum (MFC) Mytyl in Brasschaat zijn grondig gerenoveerd en serieus uitgebreid. Nieuwsgierigen kunnen zaterdag tijdens het feestelijk weekend een kijkje komen nemen. Jinnih Beels (sp.a), Antwerps onderwijs- en jeugdschepen, kwam de vernieuwde campus van het Stedelijk Onderwijs vrijdagnamiddag alvast inhuldigen. 

 1. Explosie schrikt Borsbeek op en vernielt voordeur: bewoners getroffen pand opgevangen in gemeentehuis
  Borsbeek

  Explosie schrikt Borsbeek op en vernielt voordeur: bewoners getroffen pand opgevangen in gemeente­huis

  In de De Robianostraat in Borsbeek is in de nacht van vrijdag op zaterdag een explosief afgegaan bij het pand met huisnummer 67. De ontploffing schrikte de buurt op en vernielde de voordeur compleet. Het is nog niet bekend wie de aanslag gepleegd heeft of met welk type explosief. Er vielen geen gewonden. Op dit moment zouden er geen aanwijzingen zijn dat het incident drugsgerelateerd is.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 3. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.