Dieter Van Daele en Tom Vercammen van Chateau Paulette.
Volledig scherm
Dieter Van Daele en Tom Vercammen van Chateau Paulette. © Klaas De Scheirder

Chateau Paulette pakt uit met indrukwekkende zomerbar aan Kasteel van Brasschaat: “Alles coronaproof op prachtige locatie: dit moet gewoon lukken”

BrasschaatHéél Vlaanderen telt af naar zaterdag 8 mei om eindelijk nog eens op een terras te kunnen genieten van een frisse pint, een lekkere cocktail, een glas champagne of een lekkere maaltijd. Brasschaat heeft er een attractie bij want Tom Vercammen en Dieter Van Daele openen naast het Kasteel van Brasschaat hun zomerbar Chateau Paulette. “We hopen op een voltreffer want het is echt wel een unieke locatie”, zeggen de uitbaters trots. 

  1. Trajectcontrole, zone 50 en zebrapad: eerste stappen om kruispunt te beveiligen waar Loes verongelukte
    PREMIUM
    Schoten

    Trajectcon­tro­le, zone 50 en zebrapad: eerste stappen om kruispunt te beveiligen waar Loes verongeluk­te

    Schoten gaat het kruispunt van de Horstebaan met de Amerlolaan, waar de 7-jarige Loes verongelukte, grondig herinrichten. Die volledige uitvoering vraagt tijd, al worden er wel een aantal snel realiseerbare maatregelen genomen: een trajectcontrole en een zone 50 op de volledige Horstebaan. De gemeente probeert daarnaast op korte termijn een zebrapad aan te leggen tussen de Amerlolaan en een pad in Vordenstein, waarvoor het op de bereidwilligheid van parkbeheerder Agentschap Natuur en Bos kan rekenen.