De winkel werd uit voorzorg ontruimd na melding van een gasgeur.
Volledig scherm
De winkel werd uit voorzorg ontruimd na melding van een gasgeur. © Marc De Roeck

Carrefour kort ontruimd na gasgeur

 1. Vaders houden jongeren na WK-match in bedwang, maar worden zelf weggejaagd door waterkanon: “Waarom was dat nodig?”
  Antwerpen

  Vaders houden jongeren na WK-match in bedwang, maar worden zelf weggejaagd door waterkanon: “Waarom was dat nodig?”

  De politie heeft vanavond rond 21 uur, na overwinning van Marokko op het WK voetbal, in Antwerpen dan toch het waterkanon ingezet op de Sint-Bernardsesteenweg op het Kiel. Enkele heethoofden werden opgepakt. Vaders die meermaals een mensenketting maakten, werden uiteindelijk zelf natgespoten. Zij begrijpen de reactie van de politie niet. Volgens de politie werd het gevaar te groot omdat feestvierders maar vuurpijlen bleven afschieten.
 2. ASSISEN. “Ja, ik had een mes bij. Ongeveer zo groot als mijn onderarm”: wat was rol van Joëls liefdesrivaal tijdens dodelijke 22 seconden?
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. “Ja, ik had een mes bij. Ongeveer zo groot als mijn onderarm”: wat was rol van Joëls liefdesri­vaal tijdens dodelijke 22 seconden?

  Een langverwacht moment in het assisenproces tegen Bryan Reyes del Rosario: het verhoor van Ezequiel S.V., bijgenaamd ‘Bebo’. Hij was tenslotte de liefdesrivaal die het aan de stok had met Joël Ozuna, niet Reyes del Rosario. Maar ook na het verhoor van Bebo bleef de assisenzaal met een pak vragen achter, tot ergernis van de voorzitter. “Moet ik u eraan herinneren dat u onder eed staat, meneer?”
 1. Vriendjes verkopen ‘Warme Kaartjes’ voor hun zieke kameraadjes Lou en Sete: “We willen nog heel lang samen met hen plezier maken”
  PREMIUM
  Loenhout

  Vriendjes verkopen ‘Warme Kaartjes’ voor hun zieke kameraad­jes Lou en Sete: “We willen nog heel lang samen met hen plezier maken”

  Zes vriendjes uit Loenhout hebben ook dit jaar weer besloten om deze najaarsperiode zelfgemaakte ‘Warme Kaartjes’ te verkopen. De opbrengst van hun geweldige actie gaat naar hun zieke kameraadjes Lou (9) en Sete (11), die allebei aan een zeldzame ziekte lijden. De twee vorige jaren bracht hun actie respectievelijk 3.115 en 5.000 euro op. “We hopen stiekem dat we zelfs meer kunnen ophalen”, zeggen ‘De Zes’ die hier hun warme actie toelichten.