Denis Vinken, schepen Carla Pantens en Kane Janssens.
Volledig scherm
Denis Vinken, schepen Carla Pantens en Kane Janssens. © Toon Verheijen

Brouwerij D’Oude Caert lanceert opnieuw drie feestbieren

Brouwerij D’Oude Caert pakt dit najaar uit met drie exclusieve versies van de tripel. Het bier heeft niet minder dan twaalf weken gerijpt op whisky- of wijnvaten. En wat het nog specialer maakt: de brouwers hebben het risico genomen om het bier ook deels op vat te steken waardoor het getapt kan worden. “Het is gelukt. Maar goed ook want anders hadden we een paar honderd liter in de gootsteen kunnen gieten.”

0 reacties

 1. Janice Cayman sluit seizoen af als recordinternational bij Red Flames, maar zonder collectieve prijs met Lyon: “Nog meer zin om door te gaan”
  vrouwenvoetbal

  Janice Cayman sluit seizoen af als recordin­ter­na­ti­o­nal bij Red Flames, maar zonder collectie­ve prijs met Lyon: “Nog meer zin om door te gaan”

  Afgelopen weekend begon Janice Cayman aan de verdere scherpstelling van haar kersverse record als international bij de Red Flames. Sinds de interland tegen Luxemburg (0-1) staat de teller op 113 en als het van de Brasschaatse afhangt, is het einde nog niet in zicht. Gebrand als ze is om volgend seizoen weer te knallen. Ook bij de Franse recordkampioen Lyon die afgelopen seizoen, voor het eerst in veertien jaar, geen prijs pakte.
 2. Burgerbewegingen Oosterweel reageren op PFOS-affaire: “Werken stilleggen zou nog erger zijn voor volksgezondheid”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/ZWIJNDRECHT

  Burgerbewe­gin­gen Oosterweel reageren op PFOS-affaire: “Werken stilleggen zou nog erger zijn voor volksge­zond­heid”

  De burgerbewegingen Ringland, Ademloos en stRaten-generaal die in 2017 met de bevoegde overheden het Toekomstverbond tekenden voor een meer leefbaar Oosterweeltraject, reageren voor het eerst op de PFOS-affaire. Ze blijven resoluut achter het Toekomstverbond staan en benadrukken de Oosterweelwerken in Zwijndrecht níet stil te willen leggen. “Dan kan de vervuiling nog meer opstuiven of dieper insijpelen in het grondwater.”