Brasschaat krijgt z’n eigen glazen huis: Radio Park zet zich vanuit mobiele studio in voor ‘beestig goed doel’

Radio Park pakt begin december uit met een heuse stunt in het centrum van de gemeente. Op het pleintje aan het oude gemeentehuis zal het dagelijks uitzenden vanuit een glazen radiostudie. De bedoeling is zo geld in te zamelen voor drie verschillende Brasschaatse goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn. 

0 reacties

 1. Boeren halen spandoeken boven op bruggen boven E34 en E19: “Met dit stikstofakkoord staat deur open voor minderwaardig voedsel”
  Kempen

  Boeren halen spandoeken boven op bruggen boven E34 en E19: “Met dit stikstofak­koord staat deur open voor minderwaar­dig voedsel”

  Honderden boeren hebben woensdagavond op verschillende bruggen van de E19 en de E34 in de provincie Antwerpen actie gevoerd. Enerzijds om hun collega’s in Nederland te steunen, maar anderzijds om ook de problematiek rond het stikstofdossier in België aan te kaarten. “Burgers wakker maken dat het stikstofakkoord niet leefbaar is voor ons”, klinkt het.
 2. Koekje voor de hond op café of restaurant: “Net zoals zijn baasje speculaasje krijgt bij de koffie”
  PREMIUM
  Brasschaat

  Koekje voor de hond op café of restaurant: “Net zoals zijn baasje speculaas­je krijgt bij de koffie”

  De Brasschaatse fabrikant van plantaardige hondenkoekjes ‘Lena & Lou’ heeft een doos voor de horeca gelanceerd. Daarin zitten 150 individueel verpakte versnaperingen voor viervoeters. Zo kunnen cafés of restaurants ook makkelijk de hond een snack bij zijn drankje aanbieden. Dat concept werd maandag alvast goedgekeurd in brasserie Perron Noord door teckel Jerom, een invloedrijke recensent met bijna 8.500 volgers op Instagram.