Az Klina heeft sinds kort een huiselijk ingerichte kamer waar borstkankerpatiënten even tot rust kunnen komen. Die komt er dankzij een gulle schenking van de ‘American Women’s Club of Antwerp’.
Volledig scherm
Az Klina heeft sinds kort een huiselijk ingerichte kamer waar borstkankerpatiënten even tot rust kunnen komen. Die komt er dankzij een gulle schenking van de ‘American Women’s Club of Antwerp’. © Klaas De Scheirder

Borstkankerpatiënten krijgen ‘lounge’ in AZ Klina: “Hier kunnen ze tot rust komen in huiselijke sfeer”

Dankzij de gulle steun van de ‘American Women’s Club of Antwerp’ beschikt het AZ Klina over een borstlounge voor kankerpatiënten. Een ruimte waar de patiënten na het harde verdict even tot rust kunnen komen of kunnen praten met anderen. “Die huiselijke sfeer is dag en nacht verschil met de wat kille sfeer van vroeger”, aldus oncoloog Didier Verhoeven. “Het heplt de patiënten tot rust komen.”

 1. Antwerpse voetbaliconen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”
  PREMIUM
  Voetbal 1A

  Antwerpse voetbalico­nen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”

  Aan een ouderwetse stadsderby hangt automatisch een portie nostalgie vast. En dus leek het ons een leuk idee om in aanloop naar Antwerp-Beerschot de Antwerpse voetbaliconen Marc Van der Linden (56, rood-wit hart) en Marc Schaessens (52, paars bloed) op te voeren voor een gezamenlijk interview. “De derby was altijd op het scherp van de snee, maar haat kwam er nooit aan te pas.”
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery