Babyspa Malou
Volledig scherm
Babyspa Malou © RV

Babyspa opent in hartje Brasschaat: “Nergens kunnen baby’s vrijer bewegen dan in water”

BrasschaatCaroline Lemmens (33) uit Schoten heeft een groot hart voor kinderen. De kinderverpleegkundige startte in 2011 de crèche Het Pippertje langs de Verhoevenlei in Brasschaat. Daar blijft het niet bij, want ze heeft zopas in het centrum van Brasschaat de babyspa Malou geopend. 

 1. Grote frustraties in kindercrèches: “Elke dag staan wij ‘in het snot’, toch wordt er niet aan ons gedacht”
  Brasschaat

  Grote frustra­ties in kindercrè­ches: “Elke dag staan wij ‘in het snot’, toch wordt er niet aan ons gedacht”

  De lagere scholen en middelbare scholen gaan een week vervroegd de paasvakantie in. Kleuterscholen mogen zelf kiezen of ze al dan niet open blijven. De crèches moeten de deuren open houden. Daar heeft kinderdagverblijf Het Pippertje in Brasschaat geen problemen mee, maar wel vragen de kinderverzorgsters méér respect van de overheid, de samenleving en de ouders. Voorrang in de vaccinatierij zou een goede start zijn.
 2. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.