Medisch diensthoofd psychiatrie Marjolijn Bergoets en waarnemend burgemeester van Brasschaat Philip Cools knippen het lintje door
Volledig scherm
Medisch diensthoofd psychiatrie Marjolijn Bergoets en waarnemend burgemeester van Brasschaat Philip Cools knippen het lintje door © emz

AZ Klina opent psychiatrisch dagcentrum: “Vraag is in coronatijden bijzonder groot geworden”

BrasschaatAZ Klina heeft vrijdagmiddag in Brasschaat in de gloednieuwe aanbouw op de ziekenhuiscampus zijn nieuw psychiatrisch dagcentrum plechtig geopend. Patiënten doorlopen een traject van zes weken, waarbij ze enkele dagen per week therapie volgen en ‘s avonds weer naar huis gaan. “Op die manier willen we opnames dankzij een intensief aanbod voorkomen of verkorten”, aldus Marjolijn Bergoets, arts en medisch diensthoofd van psychiatrie bij AZ Klina. 

  1. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

    Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”