Volledig scherm
© RV / Politie Brasschaat

Autodief na drie maanden uitgeleverd aan ons land

BrasschaatDe onderzoeksrechter in Antwerpen heeft een 25-jarige man uit Litouwen aangehouden. De man werd eind oktober opgepakt na een achtervolging die startte in Brasschaat en eindigde in Nederland. Hij werd eind vorige week overgeleverd door het gerecht in Nederland aan ons land.

 1. Ooit al van een shezel gehoord? Maak kennis met ‘Ponkey’, een ezelpaardje met dwerggroei
  Essen/Brasschaat/Oud-Turnhout

  Ooit al van een shezel gehoord? Maak kennis met ‘Ponkey’, een ezelpaard­je met dwerggroei

  In de tuin van Dierenartsen Noord in Essen loopt een ‘shezeltje’ rond. Dit wel heel bijzonder dier is een kruising van een ezel met een shetlandponey. Jammer genoeg kampt Ponkey met dwerggroei. Aan haar x-beentjes is het veulen zopas geopereerd moeten worden, waardoor de voorste twee benen in een spalk zitten. Voor baasjes Mirten Mertens (19) uit Brasschaat en Noah Poos (18) uit Oud-Turnhout kwam het troeteldiertje onverwacht. “De moedermerrie, die we geadopteerd hebben, bleek zwanger te zijn. Ponkey is een verrassing, maar wel meer dan welkom”, glimlacht Noah.
 2. Al 350 klanten op wachtlijst bij kapsalon Café Coiffé: “Aan huis komen knippen weiger ik pertinent”
  Schoten

  Al 350 klanten op wachtlijst bij kapsalon Café Coiffé: “Aan huis komen knippen weiger ik pertinent”

  De befaamde ‘coronacoupes’ duiken door de aanhoudende verplichte sluiting van kapsalons weer op in het straatbeeld. Kappers leggen daarom alvast wachtlijsten aan. Bij Café Coiffé op de Villerslei in Schoten staan er al driehonderdvijftig klanten in de digitale rij. “De eerste vier weken vanaf de heropening zijn we dus al volgeboekt”, zegt kapper-zaakvoerder Philip Boeve (36).
 1. Brasschaat denkt aan militair domein als mogelijkheid voor vaccinatiedorp in Eerstelijnszone Noorderkempen
  PREMIUM
  Brasschaat

  Brasschaat denkt aan militair domein als mogelijk­heid voor vaccinatie­dorp in Eerste­lijns­zo­ne Noorderkem­pen

  De gemeente Brasschaat denkt eventueel aan het militair domein als er in de gemeente een centraal vaccinatiedorp moet komen in de Eerstelijnszone Noorderkempen. De nodige contacten worden daarvoor eerstdaags gelegd. “Evident is het zeker niet, want het zal ook een enorme verkeersstroom met zich meebrengen", zegt waarnemend burgemeester Philip Cools (N-VA).
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur