Atelier Co-Pains heeft een nieuwe bakkerswinkel geopend in Brasschaat. Geert en Heidi blijven de uitbaters van de bakker op de Bredabaan, die voorheen een filiaal van Van Opstal-Van Boxel was
Volledig scherm
Atelier Co-Pains heeft een nieuwe bakkerswinkel geopend in Brasschaat. Geert en Heidi blijven de uitbaters van de bakker op de Bredabaan, die voorheen een filiaal van Van Opstal-Van Boxel was © Klaas De Scheirder

Atelier Co-Pains opent vierde brood- en banketwinkel in Brasschaat: “Oogt veel ruimer dan vroeger”

BrasschaatNa Schoten, ‘s-Gravenwezel en Rijkevorsel heeft Atelier Co-Pains vrijdag een brood- en banketwinkel geopend in Brasschaat. Het vroegere filiaal van Van Opstal-Van Boxel op de Bredabaan heeft een fikse make-over ondergaan. Geert De Leebeeck (50) en Heidi Michielssen (45) blijven de zaak uitbaten als franchisenemers. “We hopen onze groei onder Atelier Co-Pains te kunnen doorzetten”, vertelt Geert. 

 1. Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanistan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”
  ANTWERPEN

  Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanis­tan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”

  De tiende editie van het festival ‘Spiegels van de Ziel’ van sociaal theater Tutti Fratelli staat volledig in het teken van de recente gebeurtenissen in Afghanistan. Er is plaats voor volkskeuken, theater, dans, film en muziek met onder andere Kommil Foo, Soe Nsuki en Lisette Ma Neza. “Met dit festival creëren we al tien jaar lang ruimte voor kunst in al haar vormen en maten, een vrijplaats voor kunstenaars van alle slag.”
 2. Co-Pains en Butchery Jef openen samen winkel in de Paalstraat: “Beste van twee werelden samen”
  Schoten

  Co-Pains en Butchery Jef openen samen winkel in de Paalstraat: “Beste van twee werelden samen”

  De jonge ondernemers Serge Lamoral (32) en Jef Desender (28) slaan de handen in elkaar en openen in de Paalstraat samen een bakkerij én een slagerij. Naast Co-Pains, waar Serge nog even een bistro had, opent Butchery Jef zijn tweede slagerij. De twee winkels zullen in elkaar overvloeien en vanuit de slagerij kun je zo naar de bakkerij wandelen. “Het beste van twee werelden samen”, klinkt het bij de twee ambachtslui.
 3. “Een kinderfietske, drie punten”: burgerbeweging steekt draak met Bart De Wever en Koen Kennis in cynisch filmpje
  ANTWERPEN

  “Een kinder­fiets­ke, drie punten”: burgerbewe­ging steekt draak met Bart De Wever en Koen Kennis in cynisch filmpje

  “Een kinderfietske, drie punten, een skaterke, vijf punten, een rollator met een oud madammeke, vier punten.” De burgerbeweging ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’ plaatste een ludiek maar cynisch filmpje online van burgemeester Bart De Wever (N-VA) en mobiliteitsschepen Koen Kennis (N-VA) die autootje spelen op een speelmat. “Pijnlijk vast te stellen dat bevoorrechte positie van autoverkeer nooit in vraag wordt gesteld.”