Ellen Somers.
Volledig scherm
Ellen Somers. © RV

Antipestcoach Ellen Somers begeleidt familie van 13-jarige Lindsai: “Een oproep aan alle scholen: neem pestgedrag echt wel ernstig”

Ellen Somers uit Brasschaat schreef in 2014 nog een boek over hoe je pestgedrag en alles wat erbij komt kijken, het beste aanpakt. Ze geeft ook nog altijd regelmatig lezingen op scholen. “Deze beelden waren echt choquerend. Ik wil een oproep doen naar de school en naar alle scholen: neem pestgedrag echt wel ernstig. Zowel voor de slachtoffers, maar ook voor de pesters zelf. Ook Zij hebben hulp nodig.” 

2 reacties

  • Katrien Van Vosselen

    2 jaar geleden
    Inderdaad vertel dat dan maar is aan de directie lagere cyclus van een 'gerenomeerde' school in Wijnegem. Mijn jongste werd toen zwaar gepest en ook bedreigd met fysiek geweld en ipv de pesters daar grondig aan te pakken moest mijn zoon vertrekken. Wij moeten procedures volgen kreeg ik dan te horen. Ja dikke zever gewoon té laks om echt effectief in te grijpen.Maar ja er zat bij die pesters toen de zoon bij van een BV bij dan weet je al genoeg hé.Gelukkig is hij nu in een toffe school.
  • Gerd Van nieuwenhove

    2 jaar geleden
    Velen pesten omfloerts .... Bedrijfsleiders, politiekers, schooldirecteurs en ja ook ouders ! Iedereen kijkt ernaar maar doet niets ?