Stephan Willems stopt als centrummanager van Sportoase Elshout. Hij krijgt een afscheidscadeau van de gemeente Schoten en Brasschaat, overhandigd door Brasschaats kinderburgemeester Lucia Delcroix en Brasschaats sportschepen Adinda Van Gerven
Volledig scherm
Stephan Willems stopt als centrummanager van Sportoase Elshout. Hij krijgt een afscheidscadeau van de gemeente Schoten en Brasschaat, overhandigd door Brasschaats kinderburgemeester Lucia Delcroix en Brasschaats sportschepen Adinda Van Gerven © Gemeente Brasschaat/Schoten

Afscheidscadeau voor afzwaaiend centrummanager Sportoase Elshout

Brasschaat/SchotenStephan Willems is op vrijdag 18 juni gestopt als centrummanager van Sportoase Elshout. Hij heeft een nieuwe professionele uitdaging gevonden. De gemeente Schoten en gemeente Brasschaat bedankten hem voor al zijn inspanningen met een geschenkmand vol lekkers. 

 1. Hiphopfestival Fire Is Gold stelt kraakvers, jong team voor: “We willen meer dan ooit onze sociale rol vervullen”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Hiphopfes­ti­val Fire Is Gold stelt kraakvers, jong team voor: “We willen meer dan ooit onze sociale rol vervullen”

  Het Antwerpse hiphopfestival Fire Is Gold wil niet enkel mooie praatjes verkopen om zo divers mogelijk te zijn, maar wil het effectief ook zijn, en dat start bij de basis. Daarom werkt het festival vanaf nu met een volledig nieuw team van creatievelingen uit de lokale hiphopsector en wil het festival meer dan ooit een sociale functie vervullen. “Divers? Dat is een lelijk woord: representatief voor de samenleving.”
 2. Damso headliner op Fire Is Gold 2021: “Voor één dag de meest gestreamde artiest ter wereld”
  ANTWERPEN

  Damso headliner op Fire Is Gold 2021: “Voor één dag de meest gestreamde artiest ter wereld”

  Het hiphopfestival Fire Is Gold op de Middenvijver in Antwerpen maakte woensdagochtend eindelijk de eerste namen bekend voor het festival op 4 september. Damso, nationale trots in de wereldwijde hiphop-scene, zal het hoofdpodium headlinen. Verder haalt het festival met onder andere Bizzey, Broederliefde, Dystinct en Freddie Konings het beste van wat België en Nederland te bieden heeft qua hiphop naar de Koekenstad.