De organisatie en deejays hebben er alvast zin in. Boven v.l.n.r.: Philippe Wauters (Barn64), Peter Hoogland (dj), Serge Ramaekers (dj), Danny Van Wauwe (dj), Mike Thompson (dj) en Bart Maes. Onder v.l.n.r.: Ben Mouling (Oldskool Belgium) en Vince C-Dance
Volledig scherm
De organisatie en deejays hebben er alvast zin in. Boven v.l.n.r.: Philippe Wauters (Barn64), Peter Hoogland (dj), Serge Ramaekers (dj), Danny Van Wauwe (dj), Mike Thompson (dj) en Bart Maes. Onder v.l.n.r.: Ben Mouling (Oldskool Belgium) en Vince C-Dance © emz

Acht dj’s met tonnen ervaring laten nostalgische platen weergalmen aan opgeknapte boerderij

BrasschaatWil je als veertigplusser toch iets meer halen uit die 15 augustus dan enkel een bezoekje aan je moeder? Dan is ‘Oldskool Classics XL’ op Barn64 in Brasschaat een aanrader. 

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Brasschaat laat inwoners verkeerstellingen doen met eenvoudig meetinstrument
  Brasschaat

  Brasschaat laat inwoners verkeers­tel­lin­gen doen met eenvoudig meetinstru­ment

  Brasschaat gaat volgend jaar werk maken van wijkplannen mobiliteit, waarbij het lokaal bestuur samen met de wijk oplossingen zoekt voor bepaalde verkeerssituaties. In kader daarvan wil de gemeente het verkeer in de straten graag in kaart brengen met behulp van haar inwoners. Met het project ‘Telraam’ zullen zij weldra eenvoudige verkeerstellers aan het raam bij de straatkant kunnen hangen om het passerend verkeer te monitoren.