"We willen nog 100 extra jeugdspelers aantrekken", zegt Bart Vermeulen, CEO van Olsa Brakel.
Volledig scherm
"We willen nog 100 extra jeugdspelers aantrekken", zegt Bart Vermeulen, CEO van Olsa Brakel. © Google/rv

Voetbalclub OLSA Brakel koopt terreinen van SK Opbrakel: “Iedereen moet kans krijgen om bij ons te spelen”

BrakelVoetbalclub Olsa Brakel kondigt de aankoop aan van de terreinen van SK Opbrakel. “We willen onze jeugdwerking nog verder uitbouwen”, motiveert Bart Vermeulen, CEO van geel-zwart.

  1. Geen koksopleiding, wel een Michelinster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieuze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”
    PREMIUM

    Geen koksoplei­ding, wel een Michelin­ster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieu­ze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”

    Zijn eerste jongensdroom was eigenlijk Formule1-piloot worden. Toen dat wel heel hoog gegrepen bleek, nam hij vrede met kok. Maar voor hij aan dat parcours mocht beginnen, moest Tanguy De Turck (42) van zijn ouders eerst een deftig diploma halen. Dat werd een master in de politieke en sociale wetenschappen. Maar in dat veld gaan werken, zag Tanguy niet zitten. En toen sprong ineens dat kasteeltje, overwoekerd en verwaarloosd, zijn zus in het oog. En de rest is geschiedenis. Lees hier het ietwat kronkelende pad richting Michelinster van chef Tanguy De Turck.
    Ronse