De aanvrager wil het project uitbouwen op de site van de voormalige zavelputten en stortplaats van Vloesberg op de grens met Opbrakel.
Volledig scherm
PREMIUM
De aanvrager wil het project uitbouwen op de site van de voormalige zavelputten en stortplaats van Vloesberg op de grens met Opbrakel. © Google

Vloesberg geeft toeristisch wolvenproject groen licht ondanks protest van buurgemeente Brakel: “We zullen ons blijven verzetten”

Vloesberg/Brakel/RonseHet gemeentebestuur van Vloesberg geeft een gunstig advies voor de bouw van een wolvenverblijf op de grens met Brakel. Het project is omstreden: er waren 700 bezwaarschriften en ook de gemeente Brakel protesteerde. “We zullen ons blijven verzetten”, maakt de Brakelse schepen van Ruimtelijke Ordening Peter Vanderstuyf (Open Vld) zich sterk.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar