Provinciegouverneur Carina Van Cauter,  burgemeester Stefaan Devleeschouwer, Vlaams minister Lydia Peeters, Alexander De Croo, schepen Sabine Hoeckman en oud-burgemeester Herman De Croo op de rotonde Rondplein.
Volledig scherm
Provinciegouverneur Carina Van Cauter, burgemeester Stefaan Devleeschouwer, Vlaams minister Lydia Peeters, Alexander De Croo, schepen Sabine Hoeckman en oud-burgemeester Herman De Croo op de rotonde Rondplein. © Foto Ronny De Coster

Vlaams minister Lydia Peeters bezoekt heraan te leggen rotonde en Ronsesestraat in Brakel

Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters hoopt zo snel mogelijk te kunnen starten met de herinrichting van de N48 tussen Brakel en Vloesberg. Dat zei ze tijdens een plaatsbezoek op het Rondplein in Brakel.

  1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

    Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

    Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.