Directrice Ellen Pierreux trakteerde de hele school op een ijsje en laat haar vijfde- en zesdejaars voortaan thuis op woensdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Directrice Ellen Pierreux trakteerde de hele school op een ijsje en laat haar vijfde- en zesdejaars voortaan thuis op woensdag. © Foto Ronny De Coster

Vijfde- en zesdejaars van Viso Cor Mariae blijven elke woensdag thuis: “Het zou gek zijn om de klok twee jaar terug te draaien”

NederbrakelLeerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van de middelbare school Viso Cor Mariae blijven ook na de coronacrisis een deel van de lessen thuis volgen. “Corona bracht niet alleen veel kommer, maar ook nieuwe ideeën. En die kunnen we maar beter meenemen, want het bedrijfsleven zal dat ook doen”, motiveert directrice Ellen Pierreux haar beslissing.

 1. KVK Ninove en Olsa Brakel houden elkaar in evenwicht na derby: “Neutrale supporter was de winnaar”
  voetbal tweede nationale A

  KVK Ninove en Olsa Brakel houden elkaar in evenwicht na derby: “Neutrale supporter was de winnaar”

  Na een best aantrekkelijke derby hielden KVK Ninove en Olsa Brakel elkaar in evenwicht en daar had vooral de thuisploeg het na afloop toch wat lastig mee. Een afgekeurd doelpunt van Romero en twee omstreden buitenspelsituaties maakten dat Ninove zich benadeeld voelde. Ondanks de puntendeling blijven beide ploegen wel voeling houden met de kop van het klassement.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.