Kris Permentier valt na de uitspraak in de armen van zijn dochter.
Volledig scherm
Kris Permentier valt na de uitspraak in de armen van zijn dochter. © Wannes Nimmegeers

Van 24 jaar naar vrijspraak: spoedarts die verdacht werd van moord op vrouw loopt als vrij man rechtbank uit: “Ik weet nog steeds niet wat er met Kristel gebeurd is”

Na een lijdensweg van tien jaar kent Kris Permentier zijn straf. De spoedarts uit Brakel schreeuwde altijd zijn onschuld uit en wordt hier nu ook in geloofd. De man werd verdacht van de moord op zijn vrouw. “Mijn leven lag in handen van drie rechters.”

28 reacties

 • guy vermeulen

  4 jaar geleden
  Gelukkig dat hij vrij is , er zijn geen bewijzen.
 • guy vermeulen

  4 jaar geleden
  Gelukkig dat hij vrij is , er zijn geen bewijzen.
 • luc caels

  4 jaar geleden
  Dit is inderdaad de perfecte moord. Zelfs dochter en schoonfamilie geloofd hem. Om een film over te maken.
 • Michael Geens

  4 jaar geleden
  Ben blij voor deze man. En justitie heeft hier juist gehandeld aangezien zelf de schoonfamilie 100% in zijn onschuld gelooft. Maar 10 jaar is te lang. Er is een fout rechtgezet maar dit is geen rechtspraak meer. Dit moet de hel zijn.
 • Paul Philippaerts

  4 jaar geleden
  Geweldig dat heet Justitie zeker. De enen kennen er niks van de anderen zijn waarschijnlijk zoveel slimmer. En dan zeggen dat alleen justitie kan bepalen wie de moordenaar is. Neen mensen de moordenaar is en blijft de moordenaar wat justitie er ook moge over beweren. Wie het is weet ik ook niet zij hebben er toch 10jaar over gedaan eer ze die kerel uitspraak geven. Stop toch gewoon met deze komedie. Tien jaar heeft de man rondgelopen als moordenaar, nu is hij plots onschuldig. Dan maar opnieuw.